banner Victoria Koblenko 2

- Romy -

Het herstel na mijn eerste zwangerschap en bevalling heb ik als best zwaar ervaren, mentaal en fysiek. De vele veranderingen, het slaapgebrek en de enorme hoeveelheid hormonen die dan door je lijf gieren zorgden ervoor dat ik me allesbehalve mezelf voelde. Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik me daarom gaan verdiepen in mogelijkheden om dit deze keer te verminderen of voorkomen.

- Dian -

Na negen maanden een prachtig mensje in mijn buik te hebben gedragen wilde ik iets terug doen voor mijn lijf. Een cadeautje voor haar, mijn lichaam dat er al die tijd voor zorgde dat mijn kindje niets tekort kwam.. De placenta die ons kindje voedde en voorzag van alles wat nodig was. Via een kennis kwam ik aan het adres van Janneke die de placenta tot bijzondere producten kon verwerken.

- Victoria Koblenko -

Eerlijk is eerlijk. Behalve je placenta begraven wordt er weinig mee gedaan in Nederland. Maar via mijn rijke verzameling vriendinnen van over de hele wereld wist ik dat er meer mee gedaan werd. Eigenlijk gek dat we er in Nederland zo nuchter tegenover staan terwijl andere culture oude tradities koesteren. Elke cultuur beroept zich op eigen gebruiken.

- Sandra -

Janneke heeft de placenta bij ons opgehaald en een paar dagen later werden er super pillen afgeleverd (samen met de prachtige placenta afdruk, love iT!💛) 

Zelfs met maar 2 pillen per dag voelde ik me al super fit en vrolijk! Ook de melkproductie maakte overuren:) onlangs nog eens een pil (uit de vriezer) genomen toen ik moe was en direct resultaat (al spoot ook de melk er weer gelijk uit haha) aanradertje!

- Aukje van Ginneken -

Tijdens je zwangerschap lees je van alles wat maar met zwangerschap, bevallen etc. te maken heeft.
Dit was mijn 3e zwangerschap en ik heb de opleiding afgerond tot zwangerschapsdocente, dus voor mij was er niks nieuws te vinden eigenlijk.
Het enige dat ik aan het doen was, was mij voorbereiden op een ontspannen bevalling.