banner Victoria Koblenko 2

- Dian -

Na negen maanden een prachtig mensje in mijn buik te hebben gedragen wilde ik iets terug doen voor mijn lijf. Een cadeautje voor haar, mijn lichaam dat er al die tijd voor zorgde dat mijn kindje niets tekort kwam.. De placenta die ons kindje voedde en voorzag van alles wat nodig was. Via een kennis kwam ik aan het adres van Janneke die de placenta tot bijzondere producten kon verwerken.

Want waarom zou ik dit bijzondere stukje wat bij mijn kindje hoorde zomaar weggooien? Waarom zou ik het niet terug geven aan mijn lijf? Net als veel dieren in de natuur doen? Ik besloot om capsules te laten maken van mijn placenta. Op deze manier kon ik in de fase na de geboorte telkens weer een cadeautje aan mijn lijf terug geven.

Nadat ik mijn pakketje toegestuurd kreeg ben ik begonnen met het innemen van de capsules. Het herstel liep veel voorspoediger dan bij mijn andere twee bevallingen. Mijn ijzergehalte kwam veel beter op pijl, de borstvoeding vloeide rijkelijk en de emotionele achtbaan werd vrij snel na de bevalling tot rust gebracht. Kortom mijn lijf maakte dankbaar gebruik van wat ik aan haar terug gaf. Het was voor mijn een hele bijzondere en fijne ervaring. Dit voelde echt als een cadeau wat ik terug kon geven aan mijn lijf.

Dankjewel Janneke!
Liefs van Dian